Kontrolliste:

 

Toiletter:

Brugte Lady-poser og affaldsposer fjernes.

Gulve fejes eller støvsuges.

 

Foyer:

Bøjler hænges på plads.

Udendørs askebæger tømmes for affald.

Gulvet fejes eller støvsuges.

 

Udenfor:

Cigaretskodder og affald skal fjernes (kosten står i baggangen)

 

Lille Sal:

Borde sættes på plads.

3 rækker med hhv 2-3-3-2 borde i hver

Stolene skal stå ved bordene.

Gulvet skal fejes eller støvsuges.

Luk for varmen og luk vinduerne.

 

Stor sal:

Plast borde skal vaskes af hvis det er nødvendigt og sættes efterfølgende på bordvognen

Stabel stolene 10 i hver stak, brug stolevognen til at flytte dem med.

Det hele skal stå som vist på billedet i baren.

Køleskabet skal være slukket og stå åben.

Sluk for ventilationen og luk vinduer og døre.

Baren vaskes af udvendig og indvendig.

Skru ned for varmen til 15 grader.

 

Køkken:

Komfuret skal gøres rent.

Kaffemaskiner skal tørres af og kanderne gøres rene.

Køleskab skal være tørret af og gjort ren om nødvendigt.

Køleskab afbrydes på kontakten til højre for køleskabene, lågerne skal stå åben.

Fryseren afbrydes, lågen skal være let åben.

Glas og porcelæn skal stå på plads i skabe og vogne

Bestik skal være rent, og ligge ordentlig i kasserne.

Bordene skal vaskes af med vand og sæbe.

 

Opvaskemaskinen:

Baljer, børster og svampe rengøres i opvaskeren.

Hylden under vasken tørres af.

Afbryd opvaskemaskinen og tøm den for vand.

Træk tråd bakken i maskinen helt ud og gør den ren. Skyl maskinen indvendig og tør den af udvendig.

Tør fliser og armatur over vasken.

Brugte viskestykker og klude hænges på vaskebalje.

Gulvet skal fejes eller støvsuges

Luk vinduerne

 

Affald Sortering:

Flasker og dåser skal i flaskecontaineren evt. ved Brugsen.

Pap og papkasser skal i hjørnet i køkkenet, KUN PAP ingen plastik! De skal være sammenfoldede.

Alm. Affald Skal i den grønne container uden for køkkenet.

    

Varme i den store sal: 

For at tænde for varmen, sæt den ønskede temperatur på termostaten ved køleskab.

Hvis der bliver for varmt, drej ned for termostaten, hvis det ikke hjælper hurtig nok, kan man tænde for loft ventilatoren under varme styringen.

Gode råd om varmen: 

30 personer ca.23 grader / 50 personer ca.21 grader / 60 personer og derover mellem 19 og 20 grader

disse tal kan man bruge som håndregel, det afhænger stadig lidt af temperaturen udenfor og gæsternes alder.