Kontrolliste:

 

Toiletter:

Brugte Lady-poser og affaldsposer fjernes.

Gulve fejes eller støvsuges.

 

Forgang:

Bøjler hænges på plads.

Udendørs askebæger tømmes for affald.

Gulvet fejes eller støvsuges.

 

Udenfor:

Cigaretskodder og affald skal fjernes (kosten står i baggangen)

 

Lille Sal:

Borde sættes på plads.

1 bord ved venstre vindue. 3 borde ved hver af de 2 midterste vinduer. 2 borde ved højre vindue.

Voksduge skal være lagt på.

Stolene skal stå ved bordene.

Gulvet skal fejes eller støvsuges.

Luk for varmen og luk vinduerne.

 

Stor sal:

Plast borde skal vaskes af hvis det er nødvendigt og sættes efterfølgende på bordvognen

Træborde vaskes af hvis det er nødvendigt og sættes efterfølgende på pladevognen.

Stabel stolene i farver 10 i hver stak, brug stolevognen til at flytte dem med.

Bordben sættes på trekant vognen, de skal vende på hovedet.

Det hele skal stå som vist på billedet i baren.

Bænke skal være på plads under vinduerne og langs vægen.

De grønne hynder til stolene stables i personale rummet.

Køleskabet skal være slukket og stå åben.

Sluk for ventilationen og luk vinduer og døre.

Baren vaskes af udvendig og indvendig.

Skru ned for varmen til 13 grader.

 

Mellemgang:

Salt og peber, askebægere. vaser og lysestager sættes på plads i skabet

Vask bordet af med vand og sæbe.

Gulvet skal fejes eller støvsuges.

 

Køkken:

Komfuret skal gøres rent.

Kaffemaskiner skal tørres af og kanderne gøres rene.

Køleskabe skal være tørret af og gjort ren om nødvendigt.

Køleskabene afbrydes på kontakten til højre for køleskabene, lågerne skal stå åben.

Fryseren må ikke afbrydes.

Glas og porcelæn skal stå på plads i skabene (se på hyldeforkanterne)

Bestik skal være rent, og ligge ordentlig i kasserne.

Bordene skal vaskes af med vand og sæbe.

 

Opvaskemaskinen:

Baljer, børster og svampe rengøres i opvaskeren.

Hylden under vasken tørres af.

Afbryd opvaskemaskinen på væggen og tøm den for vand.

Træk tråd bakken i maskinen helt ud og gør den ren. Skyl maskinen indvendig og tør den af udvendig.

Tør fliser og armatur over vasken.

Brugte viskestykker og klude hænges på tørre stativet i vaskerum.

Gulvet skal fejes eller støvsuges

Luk vinduerne

 

Affald Sortering:

Flasker og dåser skal i flaskecontaineren evt. ved Brugsen.

Pap og papkasser skal i hjørnet i køkkenet, KUN PAP ingen plastik! De skal være sammenfoldede.

Alm. Affald Skal i den grønne container uden for køkkenet.

    

Varme i den store sal: 

For at tænde for varmen, drej til ønskede temperatur på termostaten ved køleskab.

Hvis der bliver for varmt, drej ned for termostaten, hvis det ikke hjælper hurtig nok, kan man tænde for loft ventilatoren under varme styringen.

Gode råd om varmen: 

30 personer ca.23 grader / 50 personer ca.21 grader / 60 personer og derover mellem 19 og 20 grader

disse tal kan man bruge som håndregel, det afhænger stadig lidt af temperaturen udenfor og gæsternes alder.